Contactati-ne

Smilo Holding detine propriul brand de usi de garaj – doorTECK®, acesta fiind un brand consacrat pe piata locala si, incepand cu anul trecut, si internationala. Produsele noastre sunt caracterizate ca fiind de buna calitate, fiabile si rezistente.

Suport Tehnic

Toate sistemele furnizate de Smilo au o anduranta foarte mare, daca sunt exploatate cum trebuie. Daca se intampla, totusi, sa existe exceptii, acestea sunt eliminate cu operativitate. In acest scop, oferim o gama diversificata de piese de schimb pentru toate produsele comercializate. Piesele de schimb acopera toata gama de produse doorTECK®, Nice®, precum si a altor firme de renume din domeniul constructiilor metalice si al automatizarilor. In calitate de parteneri oficiali Nice®, va garantam ca produsele noastre functioneaza impecabil.

In caz de diferite avarii (aparitiile acestora sunt, oricum, rarisime), primul service este gratuit – in conditiile respectarii intocmai a instructiunilor de utilizare si a indeplinirii conditiilor tehnice de functionare, precum si a celorlalte cerinte specificate in certificatele de garantie îinsotitoare ale produselor. Orice probleme tehnice intampinate in utilizarea echipamentelor achizitionate de la Smilo, vor fi rezolvate in cel mai scurt timp si cu profesionalism de catre tehnicienii nostri.

Pentru probleme de ordin tehnic, va rugam sa trimiteti un email la service@smilo.ro.

Va multumim!

 

Cataloage/Informatii:

 

Motoare usi garaj - Programare Viper

 

Motoare porti glisante - Programare Turbo

 

Motoare porti batante - Programare PS 200

 

 

Nice-Key

Postat de admin in Mar 08, 2014

Avem solutia pentru integrarea unui sistem KEY in infrastructura preexistenta NICE

 

De ce Smilo si doorTECK®?

doorTECK® este un brand creat de la zero, care a trecut proba timpului si a pietei. Sunt putine companii autohtone care au un brand propriu de notorietate, dar si mai putine cele care au rezistat. Pentru ca un brand este ca o persoana: cere atentie, investitie, promovare. Dar, in acelasi timp, sa fie accesibil, sa aiba un scop bine definit si, in final, sa aiba valoare.