Contactati-ne

Smilo Holding detine propriul brand de usi de garaj – doorTECK®, acesta fiind un brand consacrat pe piata locala si, incepand cu anul trecut, si internationala. Produsele noastre sunt caracterizate ca fiind de buna calitate, fiabile si rezistente.

Distribuitori

Suntem ceea ce suntem si datorita dumneavoastra, distribuitorii nostri. De aceea, din respect pentru business-ul nostru impreuna, am dedicat o pagina speciala cu informatii – spunem noi – extrem de utile pentru dumneavoastra in desfasurarea activitatii zilnice.

Reprezentantii nostri de vanzari va vor oferi detaliile necesare pentru a putea accesa aceste informatii cu un simplu log in si o parola. Speram ca acest lucru sa consolideze relatia noastra, fiindu-va de real ajutor si un suport tehnic veritabil!

Va multumim!

Daca doriti sa deveniti distribuitor Smilo, va rugam sa trimiteti un email la adresa info@smilo.ro sausales@smilo.ro. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant Smilo, care va va oferi toate detaliile solicitate.

Va asteptam!

 

Preturi usi industriale

 

Preturi usi industriale.pdf

 

Preturi usi panoramice

 

Preturi usi panoramice.pdf

 

Preturi usi sectionale clasic

 

Preturi usi sectionale clasic.pdf

Preturi usi sectionale DTN ECO

 

Preturi usi sectionale DTN ECO.pdf

Fisa de comanda INDUSTRIALA doorTECK

 

Fisa de comanda INDUSTRIALA doorTECK.pdf

Fisa de comanda REZIDENTIALA doorTECK

 

Fisa de comanda REZIDENTIALA doorTECK.pdf

De ce Smilo si doorTECK®?

doorTECK® este un brand creat de la zero, care a trecut proba timpului si a pietei. Sunt putine companii autohtone care au un brand propriu de notorietate, dar si mai putine cele care au rezistat. Pentru ca un brand este ca o persoana: cere atentie, investitie, promovare. Dar, in acelasi timp, sa fie accesibil, sa aiba un scop bine definit si, in final, sa aiba valoare.